BLOGGERNE SIER

Vi har en herlig gjeng av bloggere som har testet Kreakid. Les alt det morsomme og kos deg.

 

Bruk tid med barna til kreativ lek rundt bordet

Av Perfekt Bærumsfrue

skjermbilde-2017-01-19-kl-08-50-22

Jeg innrømmer én ting; Det blir litt mye iPad noen ganger. Derfor får jeg ekstra god samvittighet når jeg faktisk setter meg ned og holder på med litt annerledes kreative prosjekter med ungene.

Når ungene stirrer inn i skjermen på Brannmann Sam, på Kråkeklubben eller noen av de andre tingene de ser på, så er det nesten umulig å spørre dem om noe.

Les mer

Gratulerer til Kreakid 1 år!

Av Lillegull Emily

Skjermbilde 2016-12-05 kl. 20.43.34.png

Kreakid fylte nylig 1 år, noe november pakka som nylig ble sendt ut bar preg av. Med ekstra gave, ballonger og confetti var det som en fest for oss å åpne pakken! Victoria ønsket å sette i gang med en gang, og selv om jeg da ikke hadde mulighet til å sette med ned med henne så skal det ikke stå på kreativiteten hennes. Hun startet med pakken som inneholdt mye forskjellig til å lage adventspynt av, og her var det bare å bruke fantasien!

Les mer

I år går vi ALL-IN til Halloween!

av Perfekt Bærumsfrue

perfekt-baerumsfrue

I snart et helt år har jeg hørt fra Sverre at han vil ha Halloween-tema på bursdagen sin når han blir 6 år.
– Ja, det kan du vel få, har jeg hele tiden svart.
Jeg har nemlig en plan.
Gutten har jo bursdag noen få dager før den skumle dagen som bare fester seg mer og mer som en norsk tradisjon også. Med bursdag på denne tiden er det vel bare å innse at vi er dømt til å ha Halloween-bursdag i mange år framover.

Enkel halloween diy rett på døren.

Av Idébank for småbarnsforeldre

idebank

Halloween banker på, om få dager er vi inne i måneden som avslutter med Halloween.

Høytiden som både er elsket og forhatt, men enten vi vill eller ei, halloween er kommet for å bli.
Vi feirer halloween her i huset, vi elsker å kle oss ut og vi elsker å gjøre i stand til fest.
Halloween gir en mulighet til begge dele.

Men siden Halloween bare er en dag, velger vi å vie tid til forberedelser, slik at stemningen og spenningen varere lengre. I tillegg sparer vi en del penger.

Les mer

Han ønsket seg en humle til bursdagen, men fikk noe mye bedre!

Av Bedre meg

SAMSUNG CSC

Jeg lo for meg selv når han forklarte meg alle ønskene han hadde til bursdagen sin, men prøvde å ikke vise han at jeg syns det var morsomt. Han var jo seriøs. Dette var virkelig noe som sto på ønskelista. Ingenting å le av!

Når mini fylte 5 år for litt over en mnd siden, var ønsket klart. Humle og et ekte ekorn var noe av det som sto øverst på ønskelista.

Les mer

Kreative Kids – Kreakid

Av Mamma Moen

WOW! Endelig litt etterlengtet tid bak tastaturet. For de av dere som følger meg på instagram, har muligens fått med dere at jeg har lovt dere ett flott innlegg om pakken Felix Vilhelm fikk i postkassen for noen uker siden.

Les mer

 

Tid for å utforske

Av Monicas Liv

Skjermbilde 2016-10-24 kl. 00.28.54.png

Miriam har kommet i en alder der det meste stilles spørsmål ved. Hvorfor det? Hvorfor er det sånn? Hvorfor gjør den sånn, mamma? Det er ikke en dag uten at jeg får minst 10 sånne spørsmål. Det er langt fra alt jeg kan svare på, men jeg prøver mitt beste, og liker jo at hun er nysgjerrig og vil utforske!

Les mer

 

Kvalitetstid på boks og billen Kristian

Av Kiss and Tell

kiss-and-tell

Jeg kom over noe kult på Facebook. Kreakid er en abonnementsløsning med aktivitetsbokser for barn mellom 3 og 8 år. Boksen får du rett i postkassen og inneholder 3 ulike aktiviteter/oppgaver, og av og til en liten overraskelse.

Selv har jeg barn på 3 og 5 år og forsøker stadig å finne på noe gøy og kreativt med barna, men kommer dessverre til kort både på tid og kreativitet. Jeg opplever ofte at jeg prøver litt for hardt og legger kanskje listen litt høyt slik at det ikke blir særlig artig. Nå har Kreakid kommet med en fantastisk løsning slik at du og jeg, kan få kvalitetstid med barna. For Kreakid var nettopp kvalitetstid på boks.

Les mer

 

Aktivitetsboks fra Kreakid

Av To pluss Tre

To pluss tre.jpg

Har du noen ganger tenkt på en regnfull søndag eller midt i ferien at du skulle hatt noen morsomme inne-prosjekter å finne på med ungene?

Jeg var så heldig å få teste ut en av aktivitetsboksene til  Kreakid denne måneden!

Kreakid sine aktivitetsbokser er tilpasset barn mellom 3 og 8 år og laget for å utvikle selvtillit, motorikk og resonnement. Boksene leveres i posten en gang i måneden, og inni finner du oppskrifter og alt du trenger til hvert enkelt prosjekt.

Les mer

Kveldens tips – kreative barn

Av Rachel

Skjermbilde 2016-11-28 kl. 21.06.22.png

I en vanlig hektisk hverdag, er det lett at alt blir til rutiner. Hos oss er det så vidt vi rekker å ha tid til barna, før de blir loset i seng etter middag og barne-tv.  Inn i mellom tenker jeg at jeg skulle ønske jeg kunne vært litt mer kreativ med den tiden vi faktisk får sammen. Kreativ nok til å lage flere minner og opplevelser sammen. Selv føler jeg at vi er flinke til å bruke tiden vi har med barna, men det kunne alltids blitt brukt mer riktig og fornuftig. Selv om vi klarer å lage tid til å bake boller, perle, tøyse eller lage tog bane før leggetid, er det fortsatt mye annet morsomt man kunne gjort. Ja, og spesielt i helgene. Selv om man har litt bedre tid da, er det som regel kreativiteten det stopper i.

Les mer

 

Månedens Kreakidboks! Dragemorro!

Av Vidunderpappa

Vidunderpappa.jpg

Månedens Kreakidboks var midt i blinken for mine små kreative småspirer! Interessen for Drager, ild, ødeleggelser og ikke minst katapulter er i overkant stor. Tror bildene sier mer enn hundre ord, så ta del i barnas kreative Kreakid-stund! 🙂

Les mer

 

Super Kreakidboks

Av Logopedmamma

logopedmamma

Opplever du innimellom at det fort kan bli litt kjedelig med de samme gamle fargestiftene, malingsboksen og puslespillene du henter frem når du skal være kreativ med barna?

Jeg har kommet over en aktivitetsboks fra et firma som heter Kreakid og dette var artige saker! Kreakid er en morsom og lærerik aktivitetsboks for barn i alderen 3 – 8 år. Hver Kreakidboks har et tema, for eksempel, vind, drager eller afrikanske dyr. I boksen jeg fikk tilsendt var det drager og eventyr som var temaet.

Les mer

 

Nysgjerrige og kreative barn

Av Drømmeland

drommeland

Vi er jo så glade i å pusle med hobbyting, så da vi ble spurt om vi ville teste ut en boks fra Kreakid sa vi så klart ja! Det er en tjeneste der man hver måned får tilsendt en eske med beskrivelser og det aller meste du trenger (untatt saks, vann eller andre ting man har hjemme) for to kreative prosjekter og ett eksperiment. I boksen vi fikk var det dragetema, noe som fenger både lillebror og storesøster.

Les mer

 

Kreative søstre med Kreakid

Av Lillegull Emily

lillegullemily

For en liten stund siden fikk jeg en veldig hyggelig henvendelse fra Kreakid som lurte på om smøsøstrene hadde lyst på en gave i form av kreative prosjekter beregnet for barn i alderen ca. 2 til 8 år. Det kunne vi jo ikke takke nei til! Pakken dumpet ned i postkassen rett før Emily`s bursdag, og med alle begivenheter den siste tiden skulle det bli 16. mai før jeg fant frem esken til storesøsters Victoria store overraskelse. Hun jublet da hun ble fortalt at hun, Emily og jeg skulle være kreative sammen! Victoria elsker å lage ting og Emily er jo med på alt som er gøy, så det ble en veldig kos tidlig morgenstund 🙂

Les mer

 

Kreakid aktivitetsboks for barn

Av Monicas liv

skjermbilde-2016-10-28-kl-21-37-59Nå skal dere få se noe skikkelig spennende! Kreativitet, utforsking og eksperimenter er like gøy enten man er stor eller liten, og jeg som både alltid har elsket DIY-prosjekter og er naturfagslærer synes dette er superviktig for barn og barns utvikling!

Les mer

 

Ukessammendrag Tie Dye og Kreakid

Av Celina Stamper

celina-stamper

Et av prosjektene var å lage en fossil med en dinosaur inni. Denne skulle tørke inni en stein som vi selv laget, og etter noen dagers tørketid – kunne man få ut dinosauren som en fossil. Denne posen syntes iallfall jeg var veldig gøy. Tia likte best å lage hest, katapult og tegne ridderkarakterer.

Les mer

 

Det er tid for Kreakid

Av Mia Charlotte

Skjermbilde 2016-11-28 kl. 20.40.18.png

Skal si dere det var ei fornøyd frøken som oppdaget at vi hadde fått Kreakidboks i posten!

Jeg har jo skrevet litt om Kreakid til dere tidligere, og jeg digger konseptet. Det er helt topp å få kreakidboks i posten, og det gir muligheter for å få kvalitetstid med barnet sitt. Barnet får utfoldet seg med kreativ lek, helt uten at vi som foreldre må planlegge de kreative prosjektene selv.. Ikke trenger man å kjøpe inn noe heller, siden alt man trenger følger med i boksen. Så da ligger alt til rette for kvaltitetstid for store og små. Man kan verken skylde på at man ikke har rukket gjøre innkjøp eller at det er noe man mangler. Alt man trenger er et barn, en kreakid boks og litt tid! 

Les mer

 

Juleverksted – Kreakid

Av Mia Charlotte

Skjermbilde 2016-11-28 kl. 20.43.28.png

Vi har fått lov å teste noe som heter Kreakid. Kreakid er en eske med aktiviteter man får hjem i postkassen en gang i måneden. Jeg elsker konseptet, og trur dette er noe som virkelig kan hjelpe foreldre å gjøre litt mer kreative ting hjemme med barna ! Esken inneholder alt man trenger til å gjøre to kreative prosjekter, og et ekspriment.
I desember esken var det skulle man lage julekort med reinsdyr, julekuler og utføre et krystall ekspriment. Til nå har vi prøvd de to kreative prosjektene, men har enda til gode å prøve ut prosjektet.

Les mer

Reklamer