Hverdagsstress og helgekos

skjermbilde-2017-01-14-kl-13-08-41
Bilde av Danielle Guenther

 

 

 

De fleste av oss småbarnsforeldre har vært der eller er der: hverdagsstresset. Vi leser i VG og Dagbladet om hvordan vi kan bli flinkere til å trene, ha et godt forhold til partneren, og være en rolig og blid foreldre som kan takle alle utfordringer. Men der er i hvert fall ikke jeg.

Jeg vil være en perfekt mamma som har en trent kropp, leser alle nye romaner og viktige nyhetsartikler, lager digg og sunn mat, og tar med barna på alt med et smil om munnen. Men jeg er for det meste stresset, sur på mannen, og kjefter på barna for de de ikke er raske nok. Hunden har ikke gått på hundekurs, hyllene på kontoret er fortsatt ikke skrudd opp, og mannen har bare en ren boxer igjen…. og det er den med hull i skrittet….

Men jeg har lest at litt stress er sunt. Og den lever jeg på. Det beste av alt er når helgen kommer og jeg kan senke skuldrene litt og nyte barnehyl og bjeffing med en deilig kopp kaffe. Så samler vi oss rundt kjøkkenbordet og tar frem masse Kreakidprosjekter som skal testes ut. Og alle barna kaster seg over materialene og hører ikke på et pip av det jeg sier. Men da er de på sitt mest kreative. Og da kan jeg sette meg tilbake i stolen, smile bredt, og endelig krysse av på «flink mamma» og «kosestund» før mandagen sniker seg innpå….

God helg til alle dere fantastiske Kreakidforeldre!

Hilsen en Kreakidgründermamma

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s