Vi fyller ett år! Hurra!

Nå i november er det ett år siden vi sendte ut våre første Kreakidbokser til våre første kunder! For et år det har vært! Og for en fantastisk gjeng med kunder vi har fått!

Men først, tid for å mimre litt 🙂

     November 2013 144

Det hele begynte for mye mer enn ett år siden. Alexandra og jeg bodde i Boston Massachusets sammen med familiene våre (bildet over er fra november derfor den ville barten på Nico..LOL). Våre fine menn gikk på skole og vi hadde begge fødselspermisjon og drakk mye te mens vi snakket om hva vi ville gjøre videre med livene våre. Vi fant ingen konkrete svar der og da, men et lite frø ble sådd…

Fast forward..

Min familie reiste hjem ett år før Alexandra og familien, men da de endelig kom hjem fortsatte vi å diskutere. Det gikk noen måneder før vi bestemte oss og enda noen måneder før vi kom skikkelig i gang. Men så sa det pangf or plutselig nærmet vi oss jul og kom på at vi burde lansere! Så da kastet vi oss ut i det. Vi bestilte alt vi trengte til den første Kreakidboksen, lanserte kreakid.no og krysset fingre og tær!

skjermbilde-2016-10-18-kl-14-15-29

Lanseringen var kjeeeempe skummelt. Spesielt for en som kom fra store tunge merkevarer der alt var på stell før man lanserte noe som helst. Nå var vi gründere og hadde verken tid eller penger til å vente. Så vi kastet oss ut i det og se hvordan det gikk:

Det gikk kjempe bra! Hurra! Humpene i veien har vært der, men vi har kommet over de og vi har fått til så mye gøy. Vi har sendt ut masse fine bokser som Kreakidsene har blitt glade for, vi har blitt intervjuet av DN, laget Stokke Stories med Stokke, gitt en haug med prosjekter til asylbarna gjennom Redd Barna, blitt omtalt på mer enn 15 blogger, startet samarbeid med Kolonial.no og viktigst av alt: fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere, verdens beste Kreakidkunder!

Vi håper dere fortsetter å heie og kose dere med Kreakidboksen hver måned. Og ikke minst at vi fortsetter å høre fra dere både når dere er fornøyde og når dere har forslag til forbedringer.

Neste år blir fenomenalt spennende. Vi skal blant annet utvide med nye produkter, lansere fordelsprogram som gir dere superfordeler i kjempekule nettbutikker og selvfølgelig fortsette å levere et kanonprodukt hver måned! Vi gleder oss 🙂

Igjen, tusen takk for at dere er med i Kreakidgjengen vår!

Stor hurraklem fra Alex og Mira

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s