Gi bort kvalitetstid – vi har for mange ting!

I dag leste jeg en artikkel om julen, gaver og ønsker. Den ene familien det stod om hadde en Fretexboks ved siden av juletreet som de kastet alle gavene de ikke ville ha i. Utgangspunktet er fint det, gi det videre i stedet for å kaste det, men det er i aller høyeste grad et uttrykk for overflod. Når vi har så mange ting og er så kresne på hva vi vil ta i mot at vi kaster halvparten av gavene rett i en Fretexboks, da har vi rett og slett for mange ting.

Jeg utforsket litt videre og spurte noen rundt meg, både store og små hva de ønsket seg til jul. Flere ganger fikk jeg, vet ikke…Vet ikke = jeg har alt jeg trenger.

Så når vi har alt vi trenger, men likevel er mindre og mindre lykkelige. Da er det jo tydelig at lykke ikke er lik ting. Lykke er kanskje heller tid til å være sammen, se hverandre, snakke sammen, oppleve ting sammen. Og akkurat derfor øker salget av opplevelser og tid sammen til jul.

Derfor heier vi på Kreakid som årets julegave. For Kreakid handler ikke bare om kreativ glede og utfoldelse. Det handler om de små fine øyeblikkene dere får sammen med med barna. vekk fra skjermer, kjas og mas. De små øyeblikkene der dere lager noe, sammen. Der dere ser hverandre inn i øynene, der du som voksen ser de stolte og forventningsfulle lysende små ansiktene. Det er lykke ❤

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s